(Image credit: AnjelikaGr / Shutterstock)

Este un tratament binevenit în orice moment al anului, dar există câteva lucruri mai satisfăcătoare decât înghețata de casă într-o zi fierbinte de vară. Cei doi au doar o modalitate magică de a merge mână în mână.

În timp ce este ușor să faceți înghețată acasă, există câțiva pași cheie pentru a vă aminti întotdeauna și câteva capcane pentru a avea grijă.

1. Utilizarea laptelui cu conținut scăzut de grăsimi.

Sunt tot pentru a face alegeri mai sănătoase, dar există un timp și un loc pentru asta – și locul ăsta este nu gheață de casă. Acest tratament dulce congelat se bazează pe lapte cu un conținut solid de grăsimi, cum ar fi crema grea. Este ceea ce îi conferă înghețată aroma bogată și textura netedă, cremoasă. Înlocuitorii cum ar fi laptele cu conținut scăzut de grăsimi sau laptele degresat nu îngheață, de asemenea, lipsesc serios aroma și lasă înghețată cu o textura înghețată.

→ Urmați acest sfat: Când faceți înghețată, este timpul să îmbrățișați conținutul de grăsimi. Vei obține o înghețată cu o degustare mai bună, cu o consistență mai ușoară pentru ea. Optați pentru o cremă mai grea, un amestec de cremă și lapte integral, sau jumătate și jumătate.

2. Nu lăsați castronul pentru gheață să se răcească suficient.

Este la fel de simplu ca și în cazul acesta: Dacă vasul de congelare care vine cu aparatul de gheață nu este rece (cum ar fi, într-adevăr rece), înghețata dvs. nu va îngheța niciodată.

→ Urmați acest sfat: Pentru ca mașina să înghețe înghețată, aceasta trebuie să fie la rece, totală și completă, rococoasă, răcită cu gheață. Planificați plasarea vasului în congelator cu cel puțin o zi înainte, sau mai bine, păstrați-l păstrat într-o pungă în congelator.

3. Vărsați o bază înghețată caldă în mașină.

Mărturisire: Am făcut asta pentru prima oară când am făcut înghețată acasă. În spatele minții mele știam mai bine, dar eram într-o grabă și nu credeam că o să fie într-adevăr fi o diferență în cazul în care baza a fost temperatura camerei în loc de frig. Da, există o diferență – una mare! O bază de înghețată caldă sau chiar la temperatura camerei nu va îngheța.

→ Urmați acest sfat: Înainte de a vă gândi să vă schimbați înghețata, asigurați-vă că baza este răcită în totalitate înainte de a fi turnată în mașină. Cu cât este mai rece, cu atât mai bine!

4. Excesul de umplere a mașinii.

Doriți să obțineți cât mai mult de înghețată de casă din mașină. Înțeleg, noi toți vrem asta. Dar umplerea mașinii în vârf nu este cu siguranță o cale de a merge. Rețineți că doriți și o înghețată de bună calitate. Nu numai că înghețata trebuie să aerueze pe măsură ce se învârte, dar dacă mașina este supraîncărcată, aceasta va sfârși doar să se varsă peste laturi.

→ Urmați acest sfat: Cele mai multe rețete vor lua act de acest lucru, dar dacă nu, o regulă bună este de a umple mașina nu mai mult de trei sferturi din calea plină.

5. Înghețarea înghețată.

În timp ce baza de înghețată face începeți să înghețați în timp ce vă răsturnați în mașină, acest proces nu se termină cu ferma, super-scoopabilă tratați că așteptați în cele din urmă. Indiferent de cât timp producătorul de înghețată continuă să se răcească, nu se va întâmpla. Ce se va întâmpla, totuși, se dezvoltă o înghețată cu o textura înghețată.

→ Urmați acest sfat: În timp ce churning-ul începe să înghețe înghețata, lucrul real se va întâmpla după ce este transferat la congelator și lăsat să se întărească timp de cel puțin câteva ore. Atunci înghețata se va întări. Churn doar până când înghețată este groasă, și despre consistența de servi moale, apoi transferați într-un alt recipient și depozit în congelator.

Care este cel mai bun sfat pentru a face înghețată de casă?