Nu numai că vă place să trageți acest sandwich de finisare din congelator în dimineața zilei de săptămâni, dar totodată va schimba complet modul în care vă gândiți la albușurile de ou. Omiterea gălbenușurilor nu trebuie să însemne să lăsăm în urmă aroma. Se amestecă cu jumătate și jumătate, multă condimente, și îmbibate cu busuioc proaspăt și arpagic, cu ghivece groase și cremoase de albus de ou sunt baza acestui sandwich proaspăt și aromat de mic dejun englezesc.

(Image credit: Christine Han)

Untul face mai bine

O scurgere de unt de sare de bună calitate peste jumătate din muffinul englez aduce o bogăție subtilă pe care nu vă așteptați să o obțineți cu albușuri de ou. Este, de asemenea, util atunci când reîncălzi sandwich-ul: Întrucât sandwich-ul se dezghetează și gătește în cuptor, untul se topește în colțuri și crenvii brioșului și acoperă oul rotund pentru un gust proaspăt.

Primă: Salvați orice resturi din foaia de ouă pentru a pregăti quesadilile pentru micul dejun.

Asigurați-sandwich-uri Mic dejun

Realizate într-un lot mare, aceste sandwich-uri de mic dejun prietenoase cu congelatoarele sunt soluția la un mic dejun ușor și satisfăcător, chiar și în cele mai proaste zile de dimineață. Pentru că vă pregătiți pentru a pregăti micul dejun în avans, meritați să obțineți maximum de eforturile dumneavoastră. Toate aceste sandwich-uri vă vor duce mult peste o săptămână de mic dejun.

Herbed Egg White & Feta pe brioșe englezești

Face 12

 • Spray de gatit

 • 1 1/2 quarts

  au cumpărat albușuri de ouă

 • 1 1/4 cupe

  jumătate și jumătate

 • 1 linguriţă

  sare cușer

 • 1/4 ceașcă

  mărunt proaspăt frunze de busuioc

 • 1/3 ceașcă

  tocata proaspata tocata

 • 1/4 ceașcă

  busuioc pesto

 • 1/4 ceașcă

  sărat, la temperatura camerei

 • 3/4 ceașcă

  brânză feta mărunțită

 • 12

  brioșe de grâu întregi, împărțite

Așezați un suport în mijlocul cuptorului și încălziți la 350 ° F. Învelișul de coacere cu 1 strat de acoperire (13×18 inci) sau 2 vase de copt (9×13 inci) cu spray de gătit; pus deoparte.

Împingeți împreună albusurile de ou jumătate și jumătate și sare într-un castron mare. Se amestecă busuiocul și arpagicul. Se toarnă amestecul de ou în foaia de coacere pregătită sau se împarte între vasele de copt 2 (9×13 inci).

Coaceți până când albusurile de ou se fixează și se rumenesc ușor în jurul marginilor, de la 18 până la 20 de minute pentru coala de copt sau de la 12 la 15 minute pentru vasele de copt. Se lasă să se răcească timp de aproximativ 5 minute sau, dacă nu se servește imediat, se răcește complet. Folosind un tăietor mare de biscuiți sau o pahar de băut (aproximativ aceeași mărime ca brioșele dvs. englezești), tăiați ouăle în runde. (Salvați resturile pentru a face mic dejun quesadillas.)

Pentru a asambla sandvișurile, împrăștiați un strat subțire de unt pe partea tăiată a fiecărui fund de brioșă englez, apoi răspândiți un strat subțire de pesto pe partea tăiată a fiecărui vârf de brioșă englez. Puneți 1 ou rotund pe partea superioară a jumății de butteră a fiecărui brioșă englez. Închideți fiecare rundă de ou cu 1 lingură de brânză feta, apoi închideți sandvișurile cu jumătatea superioară a briosei englezești.

reîncălzirea: Dacă nu serviți imediat, împachetați cu atenție fiecare sandwich cu folie de aluminiu și depozitați în pungi reîncărcabile în frigider sau congelator. Reîncălziți descoperit într-un cuptor obișnuit la 325 ° F sau în cuptorul de prăjit până când se încălzește, aproximativ 20 de minute dacă este refrigerat sau aproximativ 30 de minute dacă este înghețat.

Rețetă Note

Depozitare: Sandwichurile pentru micul dejun învelite în folie pot fi depozitate într-o pungă de plastic din bucătărie, reîncărcabilă, în frigider, timp de până la 3 zile sau în congelator timp de până la 3 luni.