Am gushed despre Ice Creams Jeni câteva ori (prea multe?) Aici, dar nu putem să nu mai vorbim despre cât de bună este această inghetata. Suntem foarte mândri de această comoară locală – toate inspirate de lactate și fructe de la Ohio.

Așadar, am fost încântați să-l vedem pe Jeni Britton, eroul nostru culinar din orașul Food & Wine în această lună – cu o distribuție completă de sfaturi și rețete pentru recrearea unora dintre uimitoarele înghețate. Am fost cu adevărat surprinși de primul lucru pe care l-am citit…

Jeni Britton, fondatorul lui Jeni, este un bucătar tânăr cu un geniu de înghețată și sorbet. Ea a fost pe lista de premii Food & Wine Tastemaker și ea a câștigat un premiu Medalie de aur la concursul Gallo Family Vineyards anul acesta. Setul său de arome de sezon, de origine locală, include lucruri precum Thai Chili (făcute cu unt de arahide Krema, nucă de cocos și doar un indiciu de ardei iute), petale de trandafir de căpșuni, brânză de capră cu compot de vișine și cajeta de banane.

Așadar, am fost cu siguranță încântați să vedem această piesă de produse alimentare și vin și rețete de la ea, în special având în vedere că încercăm să inversăm câteva din aromele preferate de înghețată pentru ultimii doi ani.

Primul lucru pe care a spus-o, care ne-a surprins cu adevărat, este că nu folosește deloc ouă în cremele de înghețată extrem de cremoase și bogate. Gustul ouălor distrează atenția de aroma pură a cremelor. Deci, ea folosește doar atingeri ușoare de amidon de porumb și gelatină, după ce a scăzut puțin crema pentru a-l îngroșa.

Sfaturi utile! Abia așteptăm să le încercăm. Au fost și câteva rețete legate de articol.

Iată câteva dintre rețetele noastre preferate din piesă:

• Sour-Cherry Lambic Sorbet – Am avut acest sorbet, făcut cu o minunată bere de lamaie de cireșe. Acest lucru îi dă doar o sugestie de drojdie, dar are în principal gust de tartă, cireșe proaspete. Probabil nu vom încerca nici măcar acest lucru la domiciliu, deoarece îl putem cumpăra de la halbă!

• Pistachio Ice Cream – Aceasta, pe de altă parte, merită încercat acasă. Are o aromă ușoară, delicată, care are gust de smântână, fistic, și aproape nimic altceva. Preferata noastră este această înghețată sandwich între două cookie-uri mari macaron chewing maculon în sandwich semne de înghețată Jeni. (Vedeți întreaga lor meniu aici.)

• Articol complet: Cum sa faci inghetata ca un artizan

Dacă nu sunteți în zona Columbus, Ohio, probabil că nu ați gustat încă arome splendide ale lui Jeni – dar puteți comanda prin poștă. Scumpă, da, dar o ia în considerare pentru o zi de naștere de vară. Nu veți fi dezamăgiți.

• Sufletul înghețat al lui Jeni

Legate de: Revizuirea produsului: Cuisinart Automatic Ice Cream Maker

(Imagini: Lisa Fjeld, Frances Janisch)