Nem kell megtörni a bankot, ha lassú tűzhelyet vásárol. Töltsön több pénzt, és sok extra funkciót kaphat, de nem feltétlenül jobb chili. Még a legalapvetőbb modellek is lassan és folyamatosan válthatják a babot és a marhahúsot valami szájban finom ízűvé. Ez azt jelenti, hogy nem akarsz pénzt költeni egy pocsékul.

Itt vannak a kilenc legjobb költségvetésbarát, lassú tűzhely a piacon.

  1. Black + Decker WiFi-engedélyezett 6-lassú lassú főzőlap, $ 50 a Walmartnál: Lépj be a technológia bátor “új” világába ezzel a wifi-csatlakozós lassú tűzhellyel. Alkalmazást használva a telefonján, akkor ellenőrizheti azt a mosókonyhából vagy akár az irodából is, mindaddig, amíg kényelmetlenül hagyja, hogy egész nap elhagyja és elhagyja. Ez hasznos lehet, ha rájössz, hogy hamarabb hazamennél, mint amire számítasz, és azt szeretnéd, hogy alacsonyabbra magasra válts, és lerövidítse a főzési időt. Ezenkívül az alkalmazással recepteket kereshet vagy megoszthatja a közösségi médiát. A zárófedél nem jelent gondot, ha az ételét egy partiba vezeti.
  2. Hamilton Beach egyszerű, 6-quart lassú tűzhely, 40 dollár: A név mindent elmond. A rozsdamentes acél egyszerűsége nem igényel a tervezést és az irányt. Digitális vezérléssel rendelkezik, de nagyon intuitív a működésük. Ezzel olyan pántot kapsz, amely szilárdan a helyére teszi a fedelet, hogy ne szalassza el a mártást a kocsiban.
  3. West Bend 5-quart lassú tűzhely, 40 dollár a Target-nél: Itt sok sokoldalúságot kapsz! Az 5 literes főzőedény fűtött talpon ül a lassú főzéshez. Használhatja a fazékot a tűzhelyen, mondjuk a barna marhahúst lassú főzés előtt vagy a sütőben, mint egy rakott edényt. Ráadásul az alapot cselekvésként is fel lehet tüntetni. Öt hőmérséklet-beállítás közül választhat, köztük kettőt, amelyek elég alacsonyak ahhoz, hogy pároljuk vagy palacsinta meleg. A nem tapadós felületek gyakorlatilag nem problémát okoznak.
  4. Fekete + Decker 7-quart lassú tűzhely, 40 dollár: Nem csak ez a lassú tűzhely nem unalmas, de a vonzó teal kék készülék szintén hatalmas 7-quart kapacitással rendelkezik. Hozd a nagy adagú chili receptet! Amikor lehúzza a fedelet, akkor mindkét fogantyújára támaszkodhat, hogy elkerülje a rendetlenséget a pulton.
  5. Hamilton Beach Programozható Jobb Méret Multi-Quart Lassú Főzőlap, $ 40: Néha úgy érzed, hogy egy kis tétel articsóka mártogat a snackinghez, és máskor elegendő csirke levest szeretne eljutni a héten. De nézzünk szembe – ki rendelkezik a szekrényükben lévő helyiségben egy lassú tűzhelynél? Itt három lehetőség közül választhatsz. Töltsük fel a 2-, 4- vagy 6-quart jelre, majd programozzuk az időben az elektronikus vezérlőn, és a lassú tűzhely beállítja a méret időtartamát. Ha nem vagy ott, amikor az edényed megtörtént, akkor a tűzhely automatikusan meleg lesz.
  6. Crock-Pot Sütőtök Crock 2,5-Quart Oval Slow Cooker, 32 $: Itt van egy lassú tűzhely, amely nem olyan nagy vagy mély, mint a legtöbb, így ideális a lazmán, a zöldbab tálra vagy a kenyér pudingra. Ha nem lassú főzés, használhatja az edényt a sütőben. A fedél zárva van, így az alma köpenyét sütésre sütheti.
  7. NFL Crock-Pot lassú tűzhely, $ 30 a Crock-Pot-ban: Beszélj a játékról! Akár szárnyakat viszünk a csomagtérajtóba, akár a TV előtt elcsípjük őket, akkor egyszerűen megmagyarázhatatlanul jobban megízlelhetjük őket, ha egy csapat főszereplőjével díszített főzőedényt felszolgál. 29 NFL logóban (és több mint 20 főiskolában) kapható, ez a 2,5 literes kézi lassú tűzhely oldalra és alkalmazásokra méretezett, mint a bab, a húsgombóc,.
  8. Pioneer Woman 6-Quart hordozható lassú főzőpuskás piac, $ 25 a Walmartban: Ki mondja, hogy a pultos készülékek nem lehetnek girlyek? Ez a lassú tűzhely meglehetősen vintage ruhában öltözött. Ez elég nagy ahhoz, hogy megtartsa a Ree tapadós, fűszeres, lassan főzött bordáit, és a feszes zárófedél klipekkel zárja a helyére, amikor hordja.
  9. Hamilton Beach Wrap & Serve 6-quart lassú tűzhely, 37 $ a Target-nél: Ez a modell egy reverzibilis műanyag szalaggal van ellátva, amely a kültéri felületet körülveszi, hogy az adott alkalmak szerint megváltoztassa a megjelenését. Az egyik oldal egy vonzó kavargó minta, a másik egy táblát, amellyel az ételét azonosítani tudja, amikor a tűzhely egy svédasztalon ül. A tervezés elöl és középen tartva a vezérlőgomb oldalán található. A heveder tartja a fedelet a helyén, ha húzza sertéshús PTA kedvezményt tartalmazza.