Halott bőrsejtek, szappanhab, véletlenszerű élelmiszercsomagok, emberi haj, kedvtelésből tartott szőr, és csak rendszeresen szennyezettek – mindezek a dolgok, amiket rendszeresen lemossza a mosdó vagy a kád elvezetését. És ha most nagyot hangzanak, akkor képzeljék el, mennyire rosszabbak azok, amint egy csöndes, nyálkás gömbölyű gömbökbe merültek. fúj!

Akarsz megakadályozni ezt a gonosz felhalmozódást, mielőtt valódi problémává válna – különösen a régebbi csövekkel vagy nagycsaládokkal rendelkező otthonokban. Az egyre növekvő eltömődés első jele? Egy szürke gyűrű a kád körül vagy víz alá süllyed sloooooowly a szappanbuborékok elegendő időt adnak ahhoz, hogy az előzőleg tiszta porcelánhoz rögzítsék és megszáradjanak. Egy másik jel a csatorna vízzel való összegyűjtése. Ha valóban látja a lassú vízelvezetést, itt az ideje, hogy cselekedjen!

Vannak erős kémiai tisztítószerek, amelyek a valóban eltömődött vízelvezetők (és a fiú, illik, ahogy működnek!) Elleni küzdelemre tervezték, de a megelőzés és a rendszeres karbantartás érdekében egy DIY unclogger (professzionális kifejezés!) Fog tenni. Ez a módszer egyes termékeket – meglepő tisztítóhatásokat – tartalmaz, amelyek már rendelkeznek a szekrényeiben.