Az életben kevés olyan fontos dolog van, mint egy jó kávéharang. Oké, lehet, hogy kicsit drámai vagyok, de ha a kávé annyira kritikus a napi rutinodhoz, mint az enyém, azt hiszem,.

A férjem és én azért jöttünk, hogy inkább csepegtető kávét használjunk a trendier pour over vagy a francia press opciók mellett. (Rájöttem, hogy ez valószínűleg felborít egy csomó embert, csak olyan dolgot találok annyira kielégítőnek, hogy nagy ol ‘potet csinálok, és hallgatom a gépet, hogy csinálják.) Nyilvánvalóan nincsenek kávéfürtök, de van egy dolog, megtanulják és nagyon meggyőzőek.

Ragaszkodunk ahhoz, hogy rozsdamentes acélhéjat kapjunk.

Még csak nem is igazán gondoskodjon arról, hogy milyen jó a gép vagy mennyire egyszerű tisztítani, amennyiben rozsdamentes acélból készült. Egy üveg – fűtött lemezzel – nem tartja elég annyira a kávé melegét vagy friss ízét.

Most már ez a 9-Cup Kávéfőző az OXO-tól, és nem lehetett megszállottabb vele. Jó kávét készít, és könnyen tisztítható, de a kettős falú, rozsdamentes acélhuzat miatt nagyon szeretjük.

OXO 9-Cup kávéfőzője, 200 dollár

(Képhitel: Amazon)

Hétvégén felébredek a férjem előtt, és azonnal (inkább: szükségem van) kávét akarok. Teljes potot tudok készíteni, és még mindig forró lesz, amikor mózik a földszintre, hogy kitöltse a saját bögrét.

Ez különösen akkor hasznos, amikor brunchot szervezünk. Barátaink általában egy csésze kávét akarnak, mielőtt megeszünk, majd mindannyian egy mimóznak vagy Bloody Mary-nek válunk. És mielőtt mindenki eltalálja az utat, kapnak egy csésze kávét. Ez a sündisznó egészben tartja a sört.

Természetesen egy külön kosarat is kaphatsz, ha behozod a kávádat, miután elkészült (vagy egy olcsóbb kávéfőzőt, még mindig rozsdamentes acélhéjjal). Mindaddig, amíg rozsdamentes acél! Ha bármi, amiről azt mondtam, megütötte magát az Ön számára, fontolja meg az egyik ilyen finom lehetőséget.

  • Bella Classics 10 Kupa Thermal Carafe programozható kávéfőző, $ 50
  • Thermos vákuumszigetelt rozsdamentes acél karfiol, $ 32-tól
  • Zojirushi EC-YSC100 Friss Brew Plus Termikus Carafe kávéfőző, 120 dollár